Dinkla.info

Kukaan ei ole vanha satuihin

Ominaisuus

CDA: n epäily Nuorisotuen ostamisesta: ”avustustyöntekijät tuntevat itsensä musertuneiksi”

Groningenin nuorisopalveluiden uusien hankinta-ja järjestämissuunnitelmien tapahtumien kulku yllättää CDA: n kuntakonsernin. Työryhmän mukaan avustustyöntekijät ovat häkeltyneitä suunnitelmista ja myös kaupunginvaltuusto on (osittain) pimennossa.

Opisto aikoo sijoittaa suuren osan nuorten hyvinvoinnista omaan organisaatioonsa (wij Groningen). Tällä uudelleenjärjestelyllä on suuria vaikutuksia lapsiin, perheisiin ja koko kunnan nuorisoapukenttään, mutta CDA: n mukaan valtuusto ei näytä ymmärtävän tätä riittävästi, sanoo tiedottaja Jalt de Haan: ”saamme monia signaaleja siitä, että avustustyöntekijät tuntevat olevansa musertuneita opiston uusista suunnitelmista. Tämä vaikka hyvä kuuleminen on ensiarvoisen tärkeää, jos halutaan tehdä suuria muutoksia Nuorisoavun järjestämisessä. Kollegiolla ei myöskään näytä olevan hyvää käsitystä omien suunnitelmiensa tarkoista seurauksista.”

Lisäksi toinen Groningenin nuorisohoidon uudelleenjärjestelyä koskevista raporteista (PPRC ja Victor) ei ole vieläkään jaettu kaupunginvaltuustolle. Tämä juttu päätyi DvhN: n toimittajan käsiin viime kuussa WOB-menettelyn kautta. De Haan jatkaa: ”meillä on tunne, että neuvosto siirretään syrjään. ”Jos haluamme tehdä hyvän ja järkevän päätöksen, Tarvitsemme kaikki tarvittavat tiedot. Ryhmäni suhtautuu hyvin epäilevästi siihen, että kertomuksia ei jaeta tai jaeta myöhään.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.