Dinkla.info

Kukaan ei ole vanha satuihin

Musiikki

Kurja maanantai: soittolista von Saguru

Müncheniläinen muusikko Christian Rappel on tehnyt musiikkia Saguru-nimellä vuodesta 2016. Tänä perjantaina julkaistaan hänen debyytti-EP ”in Limbo”, joka on todellinen kuuntelunautinto neljällä kappaleella klassisen lauluntekijäpopin ja lämpimien ja kokonaisvaltaisten äänialojen välimaastossa.

Kuten nimikin ”in Limbo” antaa ymmärtää, EP käsittelee epävarmuuden tunteita. Aikuistuminen, aikuistuminen, avoin tulevaisuus. Saguru käsittelee omakohtaisia kokemuksia ”limbossa”: vanhempainkodista lähteminen ilman varsinaista kotia, Vuodet limbossa ilman oikeaa kotia, itsensä epäileminen. Hän kyseenalaistaa elämänpolkunsa, mutta katsoo aina eteenpäin ja tekee jatkuvasti töitä unelmiensa eteen. Sagurulle on tärkeää olla välittämättä surun tai alistumisen tunnetta. mutta aina on lähdön tunne ja Katse eteenpäin.

Bon Iver-Re: Stack

”Surullisimpien suosikkikappaleiden” listalta Bon Iver tuskin puuttuu. Koko albumi on varmasti nykyaikaisuuden klassikko ja musiikkiin kääritty surun ruumiillistuma.

”Re: Stack” on esimerkki koko uskomattoman hyvästä albumista.

DIIV-vuorovesien välillä

DIIV on yksi ehdottomista suosikkibändeistäni, eikä kappalepäätös ollut helppo. Lopulta valitsin ”Between Tides” – kappaleen, koska se voi nopeasti mennä yhtyeen monien, monien upeiden kappaleiden joukkoon ja”Deceiverin” singlejen joukkoon.

Rantatalo-Turtle Island

Tämä päätösosa… pelkkää hulluutta. Jos minun pitäisi valita kappale, jota kuuntelen kuulokkeilla täydellä äänenvoimakkuudella kävellessäni kotiin nostalgian täyttämistä iltabileistä, valitsisin sen.

WU LYF-LYF

Jos saisin toivoa, että bändi kokoontuisi vielä yhdelle albumille, valitsisin todennäköisesti Wu LYFIN. Toisaalta levyn taian muodostaa todennäköisesti se, että albumia on vain yksi ja sen ympärillä oleva salaperäinen lavastus.

James Blake-Umpeenkasvu

Yksi aikamme kiinnostavimmista muusikoista. ”Overgrown” – albumin myötä löysin pääsyn hänen silloiseen musiikkiinsa ja olen ollut siitä lähtien suuri fani.

Ben Howard-the End Of The Affair

Mahtava biisi! Live-versio kannattaa katsoa myös täältä.

Radiohead-Daydreaming

Lempikappaleeni on ”a Moon Shaped Pool” ja laulu, joka ei ole päästänyt irti sen jälkeen, kun kuulin sen. Melankolisesta pianon säestyksestä, joka yhtäkkiä alkaa kukoistaa ja säteillä toivoa, oudon näköiseen, takaperin soitettuun loppuratkaisuun-mestariteokseen

Bonjr – kaikki hyvin, olet kunnossa

Tätä kappaletta ehdotettiin minulle YouTubessa kauan sitten ja klikkasin sitä, koska pidin kansikuvasta. Jotenkin hän ei ole jäänyt mieleeni sen jälkeen.

Tämä Tuhoaa Sinut – Jauhettu Käsi

Lähes 8 minuutin radan suhteellisen vähän tapahtuu täällä. Kappaleella how much This will Destroy You Songs on kuitenkin uskomattoman eläimellinen rakenne. Loppuosa, jossa on näyte puheesta, kiertää radan täydellisesti. ”Jauhemainen käsi” on todellinen elämys.

Maailman pisin mies-Olen nyt muukalainen

Rakastan Kristian Matssonin musiikkia ja Fever Dream-albumi on mielestäni uskomattoman hieno. Tämä on luultavasti lempialbumini Tallest Man on Earth. Siitä huolimatta en ole juuri koskaan kuunnellut sitä, koska se liikuttaa minua sisäisesti kuin tuskin mikään muu levy. Siinä on niin mielettömän kaunis, nostalginen tunnelma ja se osuu todella suoraan sydämeen. jo ensimmäinen ääni saa kyyneleet silmiin. Vain vahva!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.