Dinkla.info

Kukaan ei ole vanha satuihin

Ominaisuus

RIVM: ”156 uutta koronavirustartuntaa Groningenin kunnassa; 536 maakunnassa

Groningenin kunnassa koronavirustartuntojen määrä on kasvanut 156: lla sunnuntaiaamusta. Tämä käy ilmi RIVM: n maanantaina iltapäivällä julkaisemista tuoreimmista luvuista. Lisäksi maan tutkimuslaitos raportoi 380 uudesta tartunnasta muualla maakunnassa.

RIVM: n lukujen mukaan kunnassa todettiin 42 tartuntaa enemmän kuin lauantain ja sunnuntaiaamun välisenä aikana. Muualla maakunnassa RIVMISSÄ todettiin 172 tartuntaa enemmän kuin edeltävän vuorokauden aikana. Westerkwartierin kunnassa oli Groningenin kunnan jälkeen eniten uusia tartuntoja (90).

Groningenin provinssista ei tullut RIVM: n mukaan uusia sairaalahoitoja ja kuolemantapauksia. Sunnuntaina RIVM tiedotti vielä kolmesta sairaalasta maakuntarajojen sisällä.

Koko Alankomaiden osalta RIVM ilmoitti maanantaina 23 066 uudesta COVID-19-tartunnasta. Se on 2 423 enemmän kuin sunnuntaina iltapäivällä kerrottiin. Hollantilaisiin sairaaloihin otettiin 288 uutta potilasta, joista 34 oli teho-osastolla. RIVM raportoi maanantaina 29 uudesta COVID-19-tautiin kuolleesta. Sunnuntaina niitä oli vain 11.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *