Dinkla.info

Kukaan ei ole vanha satuihin

Uutinen

”Tiistaina paljon pilviä, viikonloppuisin kylmempää ja mahdollisuus märkään lumeen”

Lähipäivät ovat pääosin harmaita auringon saadessa vähän tilaa. Viikonloppuisin kylmenee. Näin ennustaa silmäsäämies Johan Kamphuis.

”Tiistaina on paljon pilviä, joissa on vain yksi kirkas taivas”, Kamphuis sanoo. ”Heikolla tai kohtalaisella tuulella lännestä luoteeseen, tuulen voimalla 2-3, siitä tulee 9 astetta. Keskiviikon vastaisena yönä ei viilene yli 8 astetta. Keskiviikkona on laajalti pilvistä, mutta pääosin kuivaa puoleenpäivään asti. Heikolla tai kohtalaisella lounaistuulella päästään 8 asteeseen.”

Torstaina sataa ensin jonkin verran, mutta aamulla aurinko pilkistää pohjoisesta. Se pysyy kuivana vaihtelevan pilvisenä. Ylin lämpötila on noin 8 astetta. Yölämpötilat ovat lähellä pakkasta. Perjantaina nähdään seiväshypyn pudotus. Ylin lämpötila on silloin noin 4 astetta. Lauantain vastaisena yönä sataa minimilämpötilassa 1-2 astetta ja on mahdollista, että hiutale sulattaa lunta. Viikonloppuna on vesikylmää syyssäätä eikä lämpene kuin 4-5 astetta. Tuuli kääntyy itään ja paikoin tulee jonkin verran sateita, joissa märkä lumi on mahdollista.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *